Agenda


Lees verder...

Onze statistieken

Vandaag 31
Deze week 259
Deze maand 1604
Sinds 11-2008 867608

Opleidingen
 

 

Japans†studeren op een universiteit of hogeschool

 

Wij streven er naar dit overzicht van universiteiten en hogescholen compleet te hebben. Weet u een universiteit of hogeschool waar†Japans gestudeerd kan worden die hier nog niet bijstaat? Neem dan contact met ons op.

 

Japans†studeren op een HBO of universiteit en er later je werk van maken is misschien wel de mooiste manier om met de taal bezig te zijn. Wil je Japans op het hoogste niveau bestuderen, dan kun je terecht bij verschillende opleidingen.

 

 

Nederland - universiteiten

 

 

Universiteit Leiden
De Universiteit Leiden biedt de bacheloropleiding Talen en culturen van Japan aan. Deze bacheloropleiding geeft toegang tot de masteropleiding Japanese Studies.
Meer informatie...

 

 

 

Nederland - hogescholen

 

Hogeschool van Amsterdam (HVA)
De HVA biedt de opleiding Trade Management AziŽ aan. Deze voltijdsopleiding is gericht op mensen die interesse hebben om een commerciŽle managementfunctie te gaan vervullen bij een bedrijf dat intensieve contacten met AziŽ heeft. Naast economie en recht leer je Engels en een Aziatisch taal naar keuze, zoals Indonesisch, Japans, Chinees Mandarijn, of bij voldoende belangstelling Koreaans, Vietnamees of Thais.
Meer informatie...

 

 
2024 Schoonekamp Tekst en Media | contact | Talennet | Pagina-overzicht.

Citaat van de dag

"Wijsheid begint bij twijfel. " - René Descartes -
(1596-1650)

Advertenties

Ook adverteren op deze pagina?